Anjing oh Anjing~~


Anjing oh anjing kenapa la korang suka buat hal.....kalau nak main kejar-kejar pun jangan la kejar orang sampai orang takut dengan korang......Inilah nasib anjing liar yang tidak bertuan...suka buat hal sendiri.....tapi....kesian juga saya tengok kehidupan anjing ini...hidup independent...haha....Anjing ini selalu buat "family day"...beriadah bersama-sama, tak kira dimana....asalkan ada tempat untuk landing....huhu.....




Jangan Korang nak kejar aku!!......nanti aku belasah korang baru tahu.....yeaaahhhhhhh





My USB Fan~~Lileng USB Fan....^^

video




Saja je nak tunjuk USB fan saya...bukan hanya boleh digunakan untuk laptop tapi diri-sendiri pun boleh guna...hehe...Kelajuan?? ok la....tak la sejuk seperti air-cond....
Tak payah pakai electric...Hanya guna USB dan on laptop...hehe







Laksa~~

Yum--Yum--

Lama nyer tak update blog saya nie....busy...busy...busy...and tak ada masa nak ambil gambar..huhu....
Kenapa saya post gambar Laksa? sebab sekarang ini saya mengidam nak makan Laksa buatan sendiri...Laksa dalam gambar diatas, saya yang masak....rasanya lebih sedap dari kedai....hehe...nak resepi? saya masak Laksa langsung tiada pakai resepi....haha...so, njoi...=)




Back To Campus Life....

NGEEEE...haha....muka kalau dah masuk U....haha
cuti sem 3 bulan ++ dan berlalu...balik ke KK untuk sambung study...FINAL YEAR AND FINAL BATTLE!..haha....Jadi senior la konon nya.....

HOMESICK...semestinya.....berjauhan beribu-ribu batu dengan Family....wawawa.....NAK BALIK BOLEH? hahaha.........tak bleh...baru sampai dah nak balik....

HOSTEL...Ok la....Naik tangga KERAMAT lagi...Nanti saya upload gambar tangga tu....hehe

PHOTOGRAPHY.....masih belajar.....dan ada JOB baru...ambil gambar Konvokesyen....la la la.....

YANG LAIN-LAIN tak payah nak kongsi...haha.....

YANG BENAR....TERIMA KASIH....

Kucing Pun Ada HAK!!

Kesian Kucing Ini.....Tidak dibagi makan!.....

Perasaan sakit hati @##$#*&Q( saya terhadap pemilik Petknode Damansara Damai yang sanggup mendera Kucing.. Kenapa ada manusia seperti ini!! Sudah la diberi kepercayaan untuk menjaga kucing....JAGA LA BETUL-BETUL!!.......Jangan ingat nak duitttt jak......Lebih 200 ratus ekor kucing tidak diberi makanan dan minuman selama seminggu.....Gilaaaakkk!!.....Dia ingat kucing tu tak pandai KELAPARAN ka? Boleh hidup TANPA MAKANAN?.....Saya memang peminat kucing tetapi saya bukan pembenci manusia tetapi manusia seperti ini memang tidak boleh diterima! ✖✖✖✖

 Dengan ini Kucing saya (Naldo and Memeng) Bersetuju bahawa tindakan yang berat harus DIKENAKAN!!





Berita selanjutnya Disini :
http://www.tokobakso.com/tag/petknode-damansara-damai
http://www.themalaysianinsider.com/litee/malaysia/article/petknode-apologises-for-cat-hell/

It's September





Tak disangka, akhirnya bulan 9 dah pun muncul...lepas itu wake me up when september ends...ok...coz i wan to say Hello October..haha..(◕‿-) ..Masa untuk tahun 2011 memang cepat berlalu....Bulan Ogos telah pun meninggalkan kita....Sebelum itu, saya ingin mengucapkan selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat pembaca blog chelzLensa Photography yang beragama Islam dan juga Selamat Menyambut Bulan Kemerdekaan yang ke-54. Maaf kalau lambat wish dalam blog sebab busy dengan my life.....la la la..♫♪♫♫♪♫♪

Bermula la musim sekolah (kuliah la...hehe) selepas cuti 3 bulan lebih...kena la terbang balik pergi Kota Kinabalu meninggalkan Sarawak....huhu...(╥_╥).. tapi macam tak sabar nak habiskan pengajian ....biasa la, saya dah budak Tahun 3 (Final year and Final Battle)...٩(●̮̮̃•̃)۶ yea yea....haha....masuk la alam pekerjaan......haha.....

Impian untuk bulan September? TIADA!! Seperti biasa....no targeting for this sem....<----bahaya ayat nie.....haha.....opppss....MEE "RENDAM" paling sedddaaapppp........٩(-̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃•̃)۶

Ok la....Kepada Pelajar-pelajar baru sesi 2011/2012 yang akan melanjutkan pelajaran ke Universiti Malaysia Sabah, Selamat Datang Kakak Senior ucapkan....(kakak weeii....haha)..Bertekad Cemerlang!!....dan sebelum masuk UMS, kena sedia dari segi Mental dan Fizikal kerana ini akan menguji kesabaran anda..(✖╭╮✖)..hahaha<-----apa yang saya taip nie? Bukan saya ingin menakutkan pelajar junior, tapi kena facing the problem yang akan berlaku....sebab di Universiti, ibubapa tak banyak membantu sebab masalah kena selesaikan diri sendiri.....BERDIKARI!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...